Produkter från Aspergo.
För proffs av proffs.
Innovativa – heltäckande – pålitliga!

Tillverkning och distribution av trycksprutor under 35 år har gett oss en stor inblick i våra kunders behov och vår största drivkraft har varit att kunna leverera en produkt för varje behov. Vårt fokus är funktion och tillförlitlighet tillsammans med en god kundsupport för att ge våra kunder bästa möjliga användning av våra produkter.

Vi erbjuder följande:

• Ledande produkter för professionell användning. • Ett brett utbud av utrustning för sprayning, skumning och dosering. • Professionell Kund & Servicesupport. • Produkter av högsta kvalité för att garantera en lång livslängd. • Reservdelsgaranti på upp till 10 år.


Vi har flyttat över mycket av vår hemsida till www.birchmeier.se

Bland annat den nya A 50 AZ1 Den nya batteridrivna trycksprutan på hjul: elektronisk tryckkontroll , kraftfull, tyst och miljövänlig ... Den nya batteridrivna trycksprutan på hjul: elektronisk tryckkontroll , kraftfull, tyst och miljövänlig ...

read more

Super McProper Plus

360° handsprayflaska särskilt resistent mot mineraloljebaserade lösningsmedel. Kraftfullt sprayhuvud med fin spraybild. Sprayar upp och ner, i sidled och vertikalt. Flaskan är transparent med mätskala.

read more